Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Як захиститися від нападника: У Полтаві стартували “Курси з самозахисту жінок”

Як захиститися від нападника: У Полтаві стартували “Курси з самозахисту жінок”

Сьогодні у Полтаві відбулося відкриття проекту “Курси з самозахисту жінок”, організованого комунальною установою “Обласний молодіжний центр” Полтавської обласної ради спільно з Головним управлінням національної поліції у Полтавській області, ГО “Центр спеціальної підготовки “Скіф”.

Проект має на меті згуртувати жінок, навчити протидіяти різним проявам насильства.

Курси передбачають грунтовну підготовку учасниць до готовності реагувати у небезпечній для здоровʼя і життя ситуації, ознайомлення та закріплення на практиці основних прийомів самозахисту спрямованих на дезорієнтацію анресора, практичний психолог надасть консультації спрямовані на підвищення впевненості у собі, подолання внутрішніх бар’єрів та страхів, моделювання правильних реакцій під час можливого нападу.

Проект реалізується з 08.02.2018 по 06.03.2018 року, включає в себе пʼять занять. На п’ятому занятті юрист окреслить правове поле та рамки, щоб самозахист не перетворився на напад.

Після проходження занять учасницям проекту вручать сертифікати, які засвідчуватимуть успішне проходження експрес-навчання в проекті “Курси з самозахисту жінок”.

В проекті беруть участь дві групи по 20 учасниць в кожній. Вік учасниць від 14 до 49 років.

Перейти до вмісту