Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві розкажуть про херсонських шерифів

У Полтаві розкажуть про херсонських шерифів

У вівторок, 27 лютого  представників ЗМІ та громадських активістів запрошують на круглий стіл «Як забезпечується безпека в малих громадах». Зустріч відбудеться об 11.00 у Полтавській облдержадміністрації, каб. №333 (м. Полтава, вул. Соборності, 45).

Від грудня 2017 року Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я» спільно з Громадською організацією «Інформаційний ресурсний центр «Правовий простір» реалізовує проект «Шерифи для нових громад» (у Полтавській, Харківській та Херсонській областях).

Проект покликаний розповісти про успішний досвід територіальних громад пілотних областей (Херсонської, Черкаської, Полтавської) у самостійному вирішенні правових проблем. Унікальний досвід роботи сільських шерифів може стати прикладом для наслідування у громадах інших сіл та містечок.

Спікери:
Наталя Бімбірайте – керівниця проекту «Шерифи для нових громад», директорка ГО «ІРЦ «Правовий простір»;
Олена Старюк – юристка проекту «Шерифи для нових громад», керівниця громадської приймальні БО «Фонд милосердя та здоров’я»;
Ірина Ухваріна – журналістка, заступниця головного редактора онлайн газети «Вгору».
Ілона Полесова – координаторка проекту «Шерифи для нових громад», редакторка онлайн газети «Вгору».

Під час круглого будуть представлені результати дослідження про те, як захищають свою безпеку сільські громади на Херсонщині. Також учасникам розкажуть, як зараз реалізується програма «Шериф», і які перспективи проекту в наступні роки.

Захід проводиться за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Реалізація проекту стала можливою за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Міжнародного Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Перейти до вмісту