Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді працювали експерти Команди Підтримки програми “Угода мерів – Демонстраційні проекти” (ФОТО)

У Миргороді працювали експерти Команди Підтримки програми “Угода мерів – Демонстраційні проекти” (ФОТО)

Учора Миргород відвідали експерти Команди Підтримки програми “Угода мерів – Демонстраційні проекти” (CoM-DeP) в Україні. З робочим візитом у місті побувала група експертів Команди Підтримки: ключовий експерт Максим Верещак, технічні експерти Дмитро Іваненко та Андрій Удовик, а також міжнародний технічний експерт з Австрії Норберт Пехершторфер.

У програмі візиту експерти оглянули об’єкти, на яких планується впровадження проекту (котельню, систему теплопостачання та дошкільний навчальний заклад) та зустрілися з керівництвом міста і робочою групою, відповідальною за реалізацію цього проекту. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

За круглим столом обговорили технічні питання ходу реалізації проекту, механізм фінансування заходів та інші питання, які виникали під час спілкування. Експерти залишилися задоволеними станом об’єктів, підтвердили можливість виконання всіх запланованих заходів. По завершенню заходу, першому заступнику міського голови Сергію Швайці вручили сертифікат участі Миргорода у демонстраційному проекті “Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)”.

Перейти до вмісту