Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться загальноміський захід з вшановування подвигу Героїв Небесної Сотні

У Кременчуці відбудеться загальноміський захід з вшановування подвигу Героїв Небесної Сотні

20 лютого, відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінили хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя під час Революції гідності, у всій країні проводяться меморіальні заходи.

Сьогодні у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради відбулося засідання оргкомітету, на якому розглянули план заходів, що проходитимуть у місті з нагоди відзначення Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Вирішили, що 18 лютого, в день, коли, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права та  свободи людини, на майдані Незалежності загинув кременчужанин Ігор Сердюк, громадськість збереться на поминальну службу в Свято-Миколаївському соборі о 10.00 год, після чого разом з рідними Героя,  покладуть квіти до його могили на Свіштовському кладовищі. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Загальноміський меморіальний захід, присвячений вшануванню подвигу учасників Революції гідності, відбудеться 20 лютого о 14 годині  біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, що по вул.Соборній. Цього ж дня о 17 год.  на площі Незалежності кременчужанам продемонструють документальну хроніку захисту цілісності України, зняту кременчуцькими журналістами в зоні проведення антитерористичної операції.
Перейти до вмісту