Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях привітали першопрохідців з 48 річницею ПрАТ “Полтавський ГЗК”

У Горішніх Плавнях привітали першопрохідців з 48 річницею ПрАТ “Полтавський ГЗК”

22 лютого з нагоди Дня видобутку першої тонни залізорудного концентрату на ПрАТ «Полтавський ГЗК», що відзначається у Горішніх Плавнях трудовим колективом гірничо-видобувного підприємства щорічно 27 лютого, для першопрохідців у кінолекційній залі об’єднаного музею історії ПрАТ «Полтавський ГЗК» і міського історико-краєзнавчого музею проводять святкову зустріч.

Привітати старійшин міста – членів Клубу першопрохідників «Полтавська магнітка» і Спілки «Першозасновників ПрАТ «Полтавський ГЗК» зі святом завітали перший заступник міського голови Олександр Чуприна, голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктор Лотоус, директор з управління персоналом і побуту ПрАТ «Полтавський ГЗК» Олена Бойченко, повідомляють у міській раді.

Олександр Чуприна привітав перших будівників комбінату й міста з 48 річницею випуску першої тонни залізорудного концентрату на ПрАТ «Полтавський ГЗК», висловив вдячність за сумлінну працю, завзяття та терпіння, побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя.

Першопрохідців привітали з 48 річницею ПрАТ «Полтавський ГЗК»У вітальній промові Віктор Лотоус зазначив, що 27 лютого увійшов в історію як день народження Полтавського гірничо-збагачувального комбінату та є довгоочікуваним святом для всіх першопроходців. Дякував старійшинам за вагомий трудовий внесок – фундамент, на базі якого розвивався комбінат, процвітало місто.

Чудові музичні виступи подарували присутнім учасники народного вокального колективу «Натхнення» Палацу культури і творчості: солісти – Світлана Лихожон, Віктор Шмигло, Тетяна Павлович. Музичний супровід забезпечували Любов Вергелесова та Юлія Шут. У кінолекційній залі організовано виставку народних ляльок-мотанок Наталії Свиридюк – Заслуженого майстра народної творчості України, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України, Лауреата премії ім. В.Г.Короленка, Лауреата премії ім. Самійла Величка; художніх полотен сучасних майстрів та родинних світлин початку ХХ сторіччя.

На завершення святкової програми завідувач музею історії ПрАТ «Полтавський ГЗК» Микола Стахів запросив гостей поспілкуватися в теплій невимушеній атмосфері за чашкою чаю. Частування організовано за фінансової підтримки ПрАТ «Полтавський ГЗК».

Перейти до вмісту