Ви тут:
Оголошення Суспільство 

Стартує конкурс для школярів з покращення шкільного освітнього середовища

Стартує конкурс для школярів з покращення шкільного освітнього середовища

Goethe-Institut за підтримки МОН оголошує конкурс для школярів з покращення шкільного освітнього середовища. До участі в конкурсі запрошуються групи школярів (від 3 осіб) будь-якого року навчання (також будь-якого класу чи дисципліни), головна умова — щоб частина групи вивчала німецьку мову. Про це пише Освіторія.

Для конкурсу потрібно розробити проект з покращення шкільних класів, шкільного подвір’я чи парку поблизу школи та подати на розгляд проектну документацію німецькою мовою. Вітаються також інші проектні ідеї, наприклад, створення учнівського самоврядування.

Подати проект необхідно з детальним описом його впровадження та документацією. Важливі етапи проектної роботи: ідея, інформаційний пошук, концепція, розподіл обов’язків у команді, оцінка, втілення, результати, самостійна оцінка проекту.

Переможці отримають цінні призи. Три найкращі набори проектних ідей представлять у червні на національному Освітньому конгресі та опублікують на вебсторінці Goethe-Institut в Україні.

Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням. Дедлайн подання всіх готових результатів на адресу [email protected] — 31 березня 2018 року.

Перейти до вмісту