Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ремонт житла, благоустрій територій та допомога на лікування, – з чим полтавці зверталися до Мамая

Ремонт житла, благоустрій територій та допомога на лікування, – з чим полтавці зверталися до Мамая

Сьогодні міський голова Олександр Мамай провів особистий прийом громадян, під час якого розглянув близько десяти звернень.

Першочергово очільник Полтави зустрівся із вдовою учасника бойових дій в Афганістані щодо вирішення питань благоустрою території біля багатоповерхового житлового будинку на бульварі Юрія Побєдоносцева.

Кілька заяв полтавців стосувались прохання надати матеріальну допомогу на лікування, придбання дороговартісних медичних препаратів для себе, членів своїх родин. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Одним з питань, з якими звернулись на прийом полтавці, є питання ремонтів житлового фонду, зокрема заміни віконних блоків у під’їздах багатоповерхових житлових будинків. Міський голова зауважив, що ремонтні роботи у багатоповерхівках Полтави розпочнуться, традиційно, навесні. Комунальні служби застосовуватимуть усі заходи з енергозбереження. Встановлюватимуть сучасні металопластикові віконні конструкції, а також другі вхідні металопластикові двері до під’їздів.

Колектив ДЮСШ №4 звернувся до мера з проханням допомогти в організації поїздки на чемпіонат світу з тайського боксу, який відбудеться цьогоріч у березні в Таїланді. Під час спілкування, принагідно, колектив спортивного закладу висловив подяку Олександрові Мамаю за подорож до Льова, яку ті оримали до свого професійного свята.

З усіх питань міський голова надав доручення заступникам, керівникам профільних управлінь. Їх виконання знаходяться на особистому контролі мера.

Перейти до вмісту