Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк запустив автолізинг підприємцям

ПриватБанк запустив автолізинг підприємцям

ПриватБанк запустив на українському ринку нову послугу лізингу автотранспорту для підприємців. Ця технологія кредитування дає можливість підприємцям оформити в лізинг нове або старе авто вітчизняного або імпортного виробництва та виплачувати з прибутку від його використання.

«Тепер підприємцю для купівлі автомобіля в кредит достатньо взяти рахунок в автосалоні та оплатити аванс у банку. Рештою питань з оформлення угоди буде займатися банк, – говорить керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – У банку можна взяти в лізинг саме той транспорт, який потрібен малому бізнесу: легкові авто, мікроавтобуси та малотоннажний вантажний автотранспорт».

Термін лізингу авто для підприємців становить від 12 до 60 місяців, перший платіж – 10%, а відсоткова ставка – від 18% річних у разі лізингу нового авто до 23,9% в разі купівлі вживаного транспорту. Для отримання попереднього рішення про можливість отримання авто в лізинг у ПриватБанку достатньо подати заявку на сайті – pb.ua/transport

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у ​​2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.

Перейти до вмісту