Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники нагадують школярам правила безпечної поведінки (ФОТО)

Полтавські рятувальники нагадують школярам правила безпечної поведінки (ФОТО)

У рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» та Тижня знань з безпеки життєдіяльності. учора рятувальники провели для учнів навчальних закладів Миргородського, Решетилівського, Новосанжарського, Коезльщинського та Семенівського районів пізнавально-профілактичні заходи з питань безпечної поведінки взимку.

Під час зустрічі зі школярами, рятувальники нагадували основні правила безпеки життєдіяльності у зимовий період, зокрема і пожежної безпеки у побуті та у навчальному закладі. Також, розповіли про надзвичайні події, які виникли з початку року на території районів, причини та їх наслідки. Застерегли про небезпеки під час перебування на вулиці, наприклад, рекомендували остерігатися бурульок, не ходити під домами, не випробовувати на міцність лід на місцевих водоймах тощо. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Далі, дітей ознайомили більш детально з особливостями роботи оперативно-рятувальної служби. Рятувальники продемонстрували присутнім пожежні автомобілі, технічне обладнання та бойове спорядження. Вогнеборці розповіли призначення кожного елементу та його тактичні можливості, продемонстрували у дії.

Наостанок заходів, рятувальники надали можливість усім бажаючим вдягти бойове спорядження, посидіти в пожежному автомобілі, ліквідувати умовну пожежу.

Для того, щоб школярі пам’ятали елементарні правила безпеки, фахівці ДСНС вручали тематичні листівки.

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту