Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Полтавські аудитори за січень 2018 року забезпечили відшкодування втрат на понад 13 млн грн

Полтавські аудитори за січень 2018 року забезпечили відшкодування втрат на понад 13 млн грн

Фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області протягом січня 2018 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 13,1 млн грн.

Шляхом відміни торгів та розірвання договорів державні аудитори попередили порушень у сфері закупівель на загальну суму 154,2 млн грн. Про ц повідомили в прес-службі Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області.

До установ, де виявлено бюджетні правопорушення, застосовано 7 заходів впливу: у 3 випадках зупинено операції з бюджетними коштами, у 1 – призупинено бюджетні асигнування, 3 – попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушення на загальну суму майже 1 млн грн.

Окрім того, за порушення бюджетного законодавства складено та направлено до суду 3 адміністративні протоколи та 1 протокол за порушення законодавства про закупівлі.

За порушення фінансової дисципліни 27 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 1,7 млн грн.

Перейти до вмісту