Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вимаганні на ринку Полтави розглядатимуть у суді

Обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вимаганні на ринку Полтави розглядатимуть у суді

Полтавська місцева прокуратура затвердила і направила до Октябрського районного суду Полтави матеріали щодо 3 жителів обласного центру, які обвинувачуються у незаконному заволодінні транспортним засобом та вимаганні грошей. Сьогодні відбудеться підготовче засідання у справі, повідомив прокурор Полтавської місцевої прокуратури Тарас Турчин.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 23 листопада 2017 року зазначені особи під приводом повернення неіснуючого боргу, застосовуючи фізичну силу, незаконно заволоділи автомобілем «Volkswagen Bora», що належить іноземцю. Окрім цього, 3 та 6 грудня минулого року на вул. Новий Базар у Полтаві, діючи за попередньою змовою, вони вимагали від жінки ромської національності плату за безперешкодну торгівлю на ринку, погрожуючи їй фізичною розправою.
Полтавці обвинувачуються за ч. 2 ст. 189 (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб із погрозою застосування насильства до потерпілого) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з насильством) КК України.
Перейти до вмісту