Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині виявили два підроблені авто

На Полтавщині виявили два підроблені авто

Протягом 27 лютого 2018 року два автомобілі та супроводжуючі документи на них були передані до Полтавського РВП ПВП ГУНП в Полтавській області для подальших слідчих дій. Приводом стало – виявлення  ознак втручання в ідентифікаційні номерні позначення кузова.

Про це повідомили в прес-службі РСЦ МВС в Полтавській області

Так, у територіальному сервісному центрі № 5341 під час дослідження автомобіля Volkswagen Passat синього кольору, що належить мешканцю Полтави старшим судовим експертом Полтавського НДЕКЦ МВС України, було встановлено, що первинне номерне позначення 13 – го знаку видалене і замінене кустарним способом на інше.

А от жителю селища Котельви не поталанило натішитися щойно придбаним автомобілем Audi 80 1989 року випуску. Він придбав автомобіль, де шахраям довелося докласти чимало зусиль: підробити не одну цифру, а вварити передню частину іншого автомобіля разом із суміжними частинами кузова (днища, передніх стійок, порогів) до основної частини кузова.

Сервісні центри МВС закликають громадян перед укладанням договорів купівлі-продажу  перевіряти транспортні засоби на предмет належного стану номерних позначень кузовів та двигунів, аби предметом наступної розповіді  став не ваш автомобіль.

Перейти до вмісту