Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Оржиччині створили куточок пам’яті загиблим воїнам-землякам

На Оржиччині створили куточок пам’яті загиблим воїнам-землякам

В опорному закладі “Новооржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів” Оржицького району, з нагоди створення куточка пам’яті загиблим воїнам-землякам Андрію Конопльову та Максиму Рябку, відбулася зустріч-реквієм “Воїни Світла”. Про це повідомили на сторінці Оржицької РДА.

Вшанувати пам’ять випускників школи Андрія і Максима, Героїв Небесної Сотні і всіх, хто не повернувся з АТО, прийшли батьки загиблих: Конопльова Лідія Олександрівна, Рябки Олександр Сергійович і Галина Василівна, син Андрія Конопльова – Андрій, заступник голови Оржицької РДА Перетятько С.Г., начальник відділу освіти Стасенко Н.І., провідний фахівець ТОВ “Новооржицький цукровий завод” Перхайло Т.І., учасники бойових дій в зоні АТО (Гречуха Олег, Дронько Руслан, Тонконоженко Микола, Різник Олександр, Хохлов Пилип, Єфіменко Сергій), жителі селища, учителі, учні.

Під час заходу, учні 10 і 11 класів з болем у серці, зі сльозами на очах розповідали про життєвий шлях, героїчні вчинки випускників школи Конопльова Андрія і Рябка Максима, які, не роздумуючи, виступили на захист незалежності та територіальної цілісності України, у розквіті сил віддавши свою молодість, і, найдорожче, – життя.

Хвилююче, з уст одинадцятикласниць, прозвучали вірші, які присвятила своєму синові Лідія Олександрівна Конопльова. Не менш щемливою була поезія “Реквієм”, написана місцевою поетесою Хоружою Валентиною. Усі присутні висловили глибоку повагу і велику вдячність батькам воїнів за те, що виховали синів-патріотів.

 

Перейти до вмісту