Ви тут:
Спорт Суспільство 

На Євро-2018 з футзалу збірна України в 1/4 фіналу програла іспанцям

На Євро-2018 з футзалу збірна України в 1/4 фіналу програла іспанцям

Збірна України з футзалу не зуміла створити диво і зупинити чинного чемпіона Європи – збірну Іспанії і залишає турнір. Про це пише Zik.ua.

Олександр Косенко, що логічно, відразу ж віддав м’яч супернику, вирішивши зіграти від своїх воріт. Українська збірна за всю першу половину практично нічим не запам’яталася при грі в атаці, проте – що важливіше – надійно діяла в обороні. Не в останню чергу це було пов’язано з Іваняком, який здорово зв’язував захист і по можливості страхував партнерів на виходах. Але, на жаль, дотерпіти до перерви не вдалося. Що прикро – гол залетів в українські ворота після дальнього удару Поли, пише ua-football.com.

Гол, по суті, нічого не змінив у структурі гри: українці продовжили чекати свого шансу, іспанці – промацувати можливості в атаці. Що цікаво, по такій грі, напевно, навіть іспанці більше нервували, не розуміючи, чого чекати від суперника.

Чим ближче була сирена, тим більше самі іспанці погоджувалися на мінімальну за рахунком перемогу. Наші все ніяк не могли зважитися кинути все і помчати вперед, через що футбол на останніх хвилинах вийшов дуже в’язким і мало цікавим для глядача. У підсумку, кульмінаційний момент ми так і не дочекалися: «жовто-сині» не змогли на тривалий час зачепитися за м’яч, щоб пограти з п’ятим польовим, а «фурія» задовольнялася і одним голом.

Іспанці виходять у півфіналі на Казахстан, ми ж в п’ятий раз поспіль вилітаємо в 1/4-й Євро.

Футзал. Чемпіонат Європи-2018. Фінальна частина. Матч 1/4 фіналу

Україна – Іспанія – 0:1 (0:1)

Голи: Пола 18

УКРАЇНА: Іваняк – Разуванов, Королишин, Журба, Шотурма

Запасні: Литвиненко, Ципун – Хамданов, Мих.Грицина, Шеремета, Мик.Грицина, Білоцерківець, Лисенко, Педяш.

ІСПАНІЯ: Пако Седано – Ортіс, Пола, Мігелін, Алекс

Запасні: Хесус Ерреро – Тольра, Бебе, Адольфо, Франсиско Солано, Лін, Серхіо Солано, Рафа Усін, Хоселіто

Попередження: Журба 21

Перейти до вмісту