Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Кременчужан запрошують на Форум керівників та спеціалістів індустрії дозвілля України – 2018

Кременчужан запрошують на   Форум керівників та спеціалістів індустрії дозвілля України – 2018

Асоціація працівників парків України запрошує 8-9 лютого 2018 року керівників обласних та міськрайонних управлінь культури, керівників  і спеціалістів парків, розважальних центрів, закладів культури, культурно-дозвіллєвих і атракціонних комплексів, представників фірм-виробників атракціонів та паркового обладнання, виробників та постачальники товарів для розваг і відпочинку, приватних підприємців, інших зацікавлених осіб та організацій, редакторів тематичних видань на Форум керівників та спеціалістів індустрії дозвілля  України – 2018. Про це повідомляє Кременчуцька міська рада.

Захід відбудеться в місті Кременчуці в приміщенні комунального закладу культури «Кременчуцький міського Палац культури». Офіційне відкриття форуму відбудеться 8 лютого о 12.00 годині. Підведення підсумків і закриття заходу – 9 лютого о 16.30 годині.
 
Програмою передбачено велику презентацію  фірм–виробників та постачальників  атракціонів і  паркового обладнання, товарів  для відпочинку та дозвілля, виступи спеціалістів з проблем та роботи  парків,  атракціонних, розважальних комплексів, відвідання  місцевих об’єктів дозвілля.
 
Перейти до вмісту