Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчук претендує на звання «Молодіжна столиця України 2018 року»

Кременчук претендує на звання «Молодіжна столиця України 2018 року»

Місто Кременчук увійшло в десятку міст-фіналістів Національного конкурсу “Молодіжна столиця України”. Разом з Кременчуком на високе звання претендують міста: Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль та Харків. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Національний конкурс “Молодіжна столиця України” поводиться за ініціативи Міністерства молоді та спорту, Українського інституту міжнародної політики та Національної молодіжної ради України, при підтримці  Асоціації міст України.
Головна мета Конкурсу – активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.
Починаючи з 2017 року, цей конкурс проводять в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.
Представники цих міст матимуть змогу взяти участь у публічному засіданні Наглядової ради, де і оберуть місто-переможця конкурсу. Цей захід відбудеться 16 лютого о 14.30 у приміщенні простору “HUB 4.0” за адресою: пров. Ярославський, 1/3, м. Київ.
На засідання запрошують представників міської влади та молоді (до 3-х осіб) з можливістю виступити з презентацією про те чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2018 року.
Усі охочі зможуть переглянути засідання Наглядової ради в онлайн режимі на офіційному сайті конкурсу youthcapital.org.ua.
Перейти до вмісту