Ви тут:
Суспільство Україна 

«Кіборги» зібрали в прокаті рекордні касові збори

«Кіборги» зібрали в прокаті рекордні касові збори

За два місяці прокату створений за підтримки Держкіно фільм Кіборги зібрав рекордний для національних фільмів бокс-офіс розміром 22 млн 252 тис. 882 грн. На сьогодні фільм побачили 304 тис. 646 глядачів.

«Особисто для мене цей фільм став прикладом об’єднання усіх людей. Кожна зустріч на прем’єрах, кожен лист, показ для військових в імпровізованих кінотеатрах — доказ того, що фільм був дуже потрібним Україні! І я вірю, що він став тією цеглинкою до побудови нової України, про яку так мріяли наші герої у фільмі», — прокоментував режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв.

«Вся знімальна команда та актори фільму дякують кожному за підтримку, яку ми отримували під час прокату і задовго до виходу фільму! Тільки завдяки людям «Кіборги» зібрали рекордну суму в прокаті і частину коштів, а це 1 млн 523 тис. 230 грн., буде передано через фонд «Повернись живим» сім’ям загиблих кіборгів. У деяких містах фільм ще йде в прокаті і збирає повні зали», — розповіла продюсерка фільму Іванна Дядюра.

Як зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Касовий успіх «Кіборгів» важливий не лише з точки зору підняття рекордної планки глядацького інтересу до українського кіно. Це також значущий етап розвитку сучасної української кіноіндустрії, який полягає в демаргіналізації українського кінопроцесу і становленні нашого кіно як інструменту формування модерної нації».

Нагадуємо, що фільм вийшов у прокат 7-го грудня 2017-го року. Знімальна команда разом з фондом «Повернись живим» започаткували соціальну ініціативу #ЯНебайдужий, завдяки якій 5 грн. з кожного купленого квитка йдуть на допомогу сім’ям загиблих у ДАП.

За їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна! Це історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у статусі, походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця!

Перейти до вмісту