Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Івано-франківець з 20 тисячами підписників у Facebook вчитиме полтавців працювати у соцмережах

Івано-франківець з 20 тисячами підписників у Facebook вчитиме полтавців працювати у соцмережах

24 лютого о 16:00 у приміщенні ГО «Нова Полтава» пройде тренінг «Солоний SMM: 10 секретів просування сторінок у Facebook».

Викладач заходу — ментор з комунікацій Української Академії Лідерства Богдан Дубильовський. На особистій сторінці у Facebook він має більше 20 тисяч підписників, яких набрав за останні три роки.

Організатори тренінгу зазначають, що захід стане корисним для представників малого та середнього бізнесу, стартаперів, громадських діячів, маркетологів, фахівців з контекстної реклами та SMM-спеціалістів.

Чотиригодинна програма складається з таких тем:

  • основні інструменти та алгоритми Facebook;
  • види контенту, їх особливості;
  • робота з рекламою у Facebook;
  • коментарі, лайки та їхній вплив на охоплення;
  • розробка контент-плану, інструменти SMM-планування;
  • аналіз результатів роботи SMMника, статистика;
  • приклади якісних й ефективних сторінок та медіа-компаній.

У 2018 році ви або є у Facebook, або тебе просто немає, — говорить Богдан Дубильовський у своєму відеозапрошенні (https://www.facebook.com/events/200819543987904/permalink/202377933832065/).

Реєстрація проводиться за посиланням: https://goo.gl/DaKzFD. Вартість участі: 200 грн за умови попередньої оплати, 250 грн — оплата в день заходу.

У разі додаткових запитань з приводу тренінгу: (097) 682-36-30, (066) 011-08-86 (Дар’я).

Організатори заходу — Event Agency Ukraine, Українська Академія Лідерства та Rosiere Solutions.

Нагадаємо, за останні чотири місяці «уалівці» організовували у Полтаві лекції канадського підприємця Любомира Хабурського, психотерапевта Володимира Чупріна, громадського активіста та ведучого Дмитра Щебетюка, випускника Оксфорду Максима Яковлєва та викладача Львівської бізнес-школи УКУ Михайла Колісника.

Довідка: Українська Академія Лідерства — десятимісячна програма особистісного та суспільного розвитку для випускників середніх шкіл. Місія Академії — вплив на глибинні соціальні процеси в українському суспільстві шляхом формування майбутніх лідерів.

Костянтин Ічко

Перейти до вмісту