Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Двоє молодиків у Кременчуці пограбували дитину

Двоє молодиків у Кременчуці пограбували дитину

Сьогодні у Кременчуці працівники наряду групи реагування поліції охорони затримали двох молодиків, які пограбували неповнолітнього.

До поліції звернулася мати малолітнього хлопчика з повідомленням, що двоє чоловіків зірвали акустичну колонку з рюкзака її сина та зникли у невідомому напрямку. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Працюючи за прикметами, поблизу міського автовокзалу поліцейські охорони виявили молодиків. Хлопці, яких зупинили для перевірки, поводили себе нервово та намагалися всіляко уникнути розмови з поліцейськими. У ході поверхневого огляду, у лівій кишені одного з них виявили акустичну колонку схожу на викрадену. 

Заявниця, що невдовзі прибула з нарядом патрульної поліції, упізнала та підтвердила, що дана річ належить її сину. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Кременчуцького відділу поліції. Встановили осіб затриманих. Ним виявилися 20-річний житель Кіровоградської області та 18-річний мешканець Полтавської області.

На даний час вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками  кримінального правопорушення передбаченого  ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.  

     

Перейти до вмісту