Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Делегація Кременчука відвідала місто-побратим Алітус

Делегація Кременчука відвідала місто-побратим Алітус

Делегація Кременчука на чолі з заступником міського голови Дмитром Кравченком, на запрошення мера міста Алітус Вітаутаса Грігаравічюса, взяла участь у святкових заходах, присвячених сторіччю відновлення Литовської державності. На святкуванні також були присутні делегації трьох польських міст Сувалкі, Елк, Гіжицьк (Польща) та Амата (Латвія). Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Члени офіційних делегацій зустрілися з мером міста Алітус паном Вітаутасом Грігаравічюсом та його заступником пані Валє Гібене.
Керівник кременчуцької делегації заступник міського голови Дмитро Кравченко та віце-мер м. Алітус Вале Гібене підписали протокол про напрямки у співпраці між містами Алітус і Кременчук на 2018 рік. Протокол містить перелік конкретних заходів і проектів у сфері освіти, економіки, культури, молодіжної політики та місцевого самоврядування.
Під час робочих зустрічей, які провів директор комунального підприємства “Кременчук Інвест” пан Андрій Мельник з представниками керівництва міста Алітус, досягнули домовленості про участь ансамблю “Скрипки Кременчука” у заходах, присвячених Дню міста Алітус, які відбудуться у червні поточного року, а також міста Алітус в програмі сприяння експорту малого та середнього бізнесу.
Члени кременчуцької делегації також провели переговори з представниками міст Амата (Латвія), Сувалки (Польща), Елк (Польща) і Гіжицький (Польща).
Перейти до вмісту