Ви тут:
PROвсе Суспільство 

“Було страшно”: зірка “50 відтінків свободи” розповіла про зйомки інтимних сцен

“Було страшно”: зірка “50 відтінків свободи” розповіла про зйомки інтимних сцен

Незважаючи на те, що фільм став уже третім у серії, а відверті сцени траплялися в сюжеті не вперше, знаменитість, яка зіграла роль журналістки Анастейші Стіл, ретельно готувалася до кожної з них, пише Обозреватель з посиланням на “Главред”.


Зйомки еротичних сцен у картині “50 відтінків свободи” завжди змушували американську актрису Дакоту Джонсон нервувати:

“Я дійсно мала готуватися до кожного окремого кадру та точно знати, що і як ми збираємося робити. І з кожним разом легше не ставало. Я знала, на що підписалася. Звичайно, вони не змушували мене знімати одяг, я сама вибрала це” , – підкреслила Джонсон.

Незважаючи на хороші відносини з партнером, також головним актором фільму Джеймі Дорнаном, актриса назвала роботу над відвертими сценами “страшною”. Часом їй доводилося налягати на спиртне.

“У фільмі моє тіло показано набагато більше, ніж тіло Джеймі. Він перед зйомками віджимається, а я просто лежу та п’ю віскі. На щастя, нам із Джеймі було так комфортно одне з одним, і ми обидва відчували безпеку та захищеність. Але все одно, це страшно”, – додала вона.

Нагадаємо, прем’єра фільму “50 відтінків свободи” в Україні відбулася в четвер, 8 лютого, допрем’єрні покази пройшли за день до того.

Перейти до вмісту