Ви тут:
Суспільство 

Британці з «Muse» представили новий сингл та відео до нього

Британці з «Muse» представили новий сингл та відео до нього

Британський гурт «Muse» випустив новий сингл «Thought Contagion» і одночасно відеокліп на нього. Прем’єра стала другим синглом на підтримку майбутнього нового, восьмого альбому рокерів, реліз якого відбудеться в наступному році.

“Значення пісні “Thought Contagion” полягає в тому, як думки, ідеї та переконання інших людей можуть іноді впливати на ваш розум, проникати в вашу голову і міняти ваш світогляд”- розповів Фронтмен групи Меттью Белламі.

У кліпі Muse схрестили естетику 1980-х років з темою світу майбутнього. В результаті вийшов зомбі-хоррор про те, як жити в епоху фейковий новин і за часів правління Дональда Трампа.

За словами Белламі, група записала вже половину необхідного матеріалу. Планується, що вийде восени або на початку 2019 року.

Нагадаємо, Muse – британська рок-група, утворена в 1994 році. Група складається з трьох учасників: Меттью Белламі (вокал, гітара, клавіші), Кріс Волстенголм (бас-гітара, бек-вокал, вокал) і Домініка Говарда (ударні).

Всього Muse випустили сім студійних альбомів і чотири концертні альбоми, продажі яких перевищили 15 млн, а також стали володарями нагород MTV Europe Music Awards, Q Awards, NME Awards, Brit Awards, Kerrang! Awards, Grammy та інших нагород, в основному отриманих за концертні виступи.

Перейти до вмісту