Ви тут:
PROвсе Суспільство Україна 

8-річний хлопчик із Сум створив музичну гру для комп’ютерів

8-річний хлопчик із Сум створив музичну гру для комп’ютерів

8-річний школяр із Сум, Олександр Глущенко, створив музичну гру для комп’ютерів, з якою переміг на американському конкурсі, котрий проходив у Лос-Анджелесі, повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

Над цією грою третьокласник інтенсивно працював понад 2 тижні, інколи навіть вночі. Нині, юний програміст намагається вдосконалити її. До кінця зими планує покращити дизайн, додати пісень та перекласти гру ще як мінімум двома мовами: англійською та російською. Розробити саме музичний проект хлопчик вирішив через давнє захоплення.

“Коли я був маленький, дуже любив грати нафортепіано, тому зробив про це гру. У ній можна змінювати інструмент, гучність і темп” – розповів маленький розробник про своє творіння.

Наставник Сашка зазначив, що не бачив гру такого рівня складності навіть серед випускників різних шкіл.

“Візуально цей проект може здаватися простим, бо він працює дещо передбачувано. Через це складаєтсья відчуття цілісності, ніби воно так і має працювати. Але для того, щоб цього досягнути, потрібно зробити чимало роботи” – розповів Богдан Облапенко, науковий керівник юного генія.

Перейти до вмісту