Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Ялинка янголів” розпочала здійснювати мрії маленьких полтавців

“Ялинка янголів” розпочала здійснювати мрії маленьких полтавців

Благодійний проект “Ялинка янголів” розпочав здійснювати мрії полтавської малечі. Щорічно жителі міста долучаються до благородної справи та дарувють дітям подарунки на Новий рік.

Цьогоріч благодійна акція, організована управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавською обласною благодійною організацією «Реабілітаційний центр «Вихід Є!», волонтерським загоном «Єдність» ВДНЗУ «УМСА», відбулася уже в чотирнадцяте, повідомляють у міській раді.

На початку грудня у торгово-розважальному центрі “Київ” з’явилася «Ялинка Янголів», яка зібрала побажання малечі, що потребує особливої уваги та підтримки. Це діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, ВІЛ-інфіковані, діти з інвалідністю та діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків.

Уже 3 січня новорічні подарунки, придбані небайдужими полтавцями, почали знаходити своїх маленьких власників. Цього дня такі жадані сюрпризи — різноманітні іграшки, книжки, одяг, взуття, солодощі, – отримали вихованці Центру Соціально-психологічної реабілітації дітей. Так, 50 діток стали власниками таких жаданих новорічних подарунків.

Вручення сюрпризів діткам, які зробили замовлення Янголятам на Новий рік, продовжаться і надалі.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради висловлюють щиру подяку всім небайдужим полтавцям за участь у даному проекті.

Перейти до вмісту