Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відзнаки Президента України отримали 12 колишніх працівників міліції з Полтавщини за участь в АТО

Відзнаки Президента України отримали 12 колишніх працівників міліції з Полтавщини за участь в АТО

За участь в антитерористичній операції відзнаки Президента України отримали 12 колишніх працівників міліції з Полтавщини (ФОТО)

Відзнаками Президента України були заохочені колишні працівники органів внутрішніх справ, які одними із перших були відряджені на «буремний» схід країни 2014 року.

За дорученням керівництва Головного управління Національної поліції Полтавщини нагороди отримали колишні правоохоронці з трьох районів області: Лубенщини, Решетилівщини та Лохвиччини.

Так, зокрема, відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції», а також нагрудні знаки «Ветеран війни-учасник бойових дій» отримали 6 колишніх працівників Лубенського відділу міліції: Євгеній Сапа, Віталій Маляренко, Олександр Забара, Віталій Котубей, Олександр Калайда та Олексій Красоха.

Також нагрудними знаками «За участь в антитерористичній операції» були заохочені 4 правоохоронців, які працювали в Решетилівському районі (Роман Бабенко, Ігор Вовк, Максим Нагорний та Олександр Нориця), і 2 – у Лохвицькому (Сергій Кудеря та Микола Онищенко).

За інформацією територіальних підрозділів поліції

Перейти до вмісту