Ви тут:
Суспільство Україна 

Уряд затвердив план основних заходів цивільного захисту на 2018 рік

Уряд затвердив план основних заходів цивільного захисту на 2018 рік

Уряд затвердив план основних заходів цивільного захисту на 2018 рік. Відповідне розпорядження № 981-р прийнято 27 грудня 2017 року.

Документ містить конкретні завдання та заходи щодо реалізації державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в мирний час та в особливий період, пише Урядовий портал.

Крім того, реалізація зазначеного Плану забезпечить підвищення готовності функціональних та територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту, зниження ризиків виникнення надзвичайних ситуацій та підвищення рівня захисту населення і територій шляхом визначення центральним і місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям конкретних завдань і заходів у сфері цивільного захисту на 2018 рік.

Необхідно зазначити, що фінансування заходів здійснюватиметься в межах бюджетних коштів, передбачених у державному та місцевих бюджетах на 2018 рік, та не потребує додаткових матеріальних та інших витрат.

 

Перейти до вмісту