Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці триває голосування за кращі ескізні проекти меморіалів “Героям Небесної Сотні” та “Героям АТО”

У Кременчуці триває голосування за кращі ескізні проекти меморіалів “Героям Небесної Сотні” та “Героям АТО”

На офіційному веб-порталі Кременчуцької міської ради та виконавчого комітету триває голосування  за кращі ескізні проекти меморіалів «Героям Небесної Сотні» та «Героям АТО». Висловити свою щодо того, який же з проектів має бути реалізованим у нашому місті жителі Кременчука мають можливість до 28 лютого поточного року. Ознайомитися з проектами і проголосувати можна за посиланням: https://poll.kremen.org.ua.

На жаль, жителі Кременчука не дуже  активно беруть участь у голосуванні. За ескізні проекти меморіалу «Героям АТО» проголосували лише 49 громадян, 40,8 % з них віддали свої голоси за ескіз Бардашевської В.Г. з м. Рокитне Київської області, 22,4% – за ескіз Бикова В.Г. з міста Суми, 10,2% підтримали проект кременчуцького художника Сергія Брильова.
Щодо голосування за ескізні проекти меморіалу «Героям Небесної Сотні», то у ньому взяли участь 94 особи, з них 56,6 % підтримали ескізний проект  Сергія Кобилянського, 38,3 % – проект Оксани Бойко та 2.1 %  – проект Сергія Брильова. Всі три автори – кременчужани.

 

Перейти до вмісту