Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Диканському районі обговорили відзначення Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут

У Диканському районі обговорили відзначення Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут

Під головуванням першого заступника голови РДА Володимира Шкарбаня, відбулася робоча нарада щодо відзначення в районі Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут.

Про це йдеться на офіційній сторінці Диканської РДА.

“Традиційно у ці дні заплановано проведення тематичних урочистих та пам’ятних заходів, а саме покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку та пам’ятних знаків, присвячених видатним державним діячам і подіям, які зробили вагомий внесок у державотворення”, розповіла перший заступник голови райдержадміністрації Зоя Присяжнюк.

Вона додала, що у навчальних закладах, бібліотеках, закладах культури району передбачено проведення відповідних тематичних заходів, присвячених висвітленню подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність, зустрічей з учасниками антитерористичної операції. На фасадах державних установ, підприємств, організацій району будуть вивішені Державні прапори України та з нагоди державних свят заплановано проведення молебня за Україну та український народ.

Попередньо вирішили провести 22 січня об 11.00 урочистий мітинг та покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку та до пам’ятного знаку «Небесній Сотні» з нагоди Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут.

 

Перейти до вмісту