Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Три сотні дітей здійснили новорічні бажання за допомогою “ялинки янголів”

У Полтаві підбили підсумки акції “Ялинка янголів” у рамках благодійної акції, що тривала з початку грудня.

Полтавці зібрали побажання знедоленої малечі,  це – діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, ВІЛ-інфіковані, діти з інвалідністю та діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, – повідомили на сайті Полтавської міської ради.

У благодійному проекті взяли участь близько 300 дітей з притулків та інтернатних закладів Полтави і Андріївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат, діти, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному відділенні міста Полтави, діти з особливими потребами, діти з ДБСТ та прийомних сімей, діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків.

Серед популярних замовлень у хлопців – машини на пульті управління, роботи, м’ячі футбольні, настільні ігри, конструктори лего. Дівчата ж замовляли ляльки Барбі, ляльки з одягом, візочки для ляльки, книжки та прикраси для волосся, пазли.

А дітки, які перебувають в інтернаті, хочуть маму, в цьому році хлопчик попросив: “хочу, щоб був дім”. Також діти часто просять солодощі в великій кількості – розповіли у прес-службі.

3 січня, вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Полтавської обласної ради отримали бажані подарунки. У подальшому відбудуться вручення і для інших дітей.

Перейти до вмісту