Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Територіальний резерв разом з Миргородським ОМВК провів навчальні стрільби під час “Єдиного стрілецького дня”

Територіальний резерв разом з Миргородським ОМВК провів навчальні стрільби під час “Єдиного стрілецького дня”

Незважаючи на прохолодну погоду, 26 січня проведені  навчальні стрільби з автомату АК-74 та пістолету ПМ для резервістів загонів територіальної оборони Миргородського гарнізону.

Представники Миргородського об’єднаного міського військового комісаріату разом з інструкторами військової частини А1356 провели заняття по будові стрілецької зброї та боєприпасів, елементам тактичної підготовки, відпрацьовані методи швидкого розгортання організаційного ядра роти охорони, повідомляють у міській раді.

Морози не завадили справжнім патріотам проявити високу свідомість та зібратися на тренування не тільки з Миргородського, але й з Багачанського і Шишацького районів. Багато з них мають досвід ведення бойових дій під час АТО і війни в Афганістані, але кожний усвідомлює необхідність підтримувати та покращувати свої практичні навички, здобувати нові знання та освоювати елементи підготовки, а відпрацьовувати вправи по веденню вогню зі стрілецької зброї натхнення є постійно.

Заступник військового комісара з територіальної оборони, майор Ігор Коваленко зазначає, що всі заплановані навчальні вправи відпрацьовані та освоєні, бійці загонів оборони проявили високий рівень дисциплінованості та гарні результати стрілецьких вправ і залишились задоволеними власними результатами.

Загальновійськова підготовка резерву територіальної оборони має велике значення, адже саме резервістам, в разі збройного нападу, доведеться давати відсіч ворогові і ставати на захист рідних міст і сіл, виявляти та знешкоджувати диверсійні підрозділи противника.

Миргородський ОМВК висловлює подяку командуванню військової частини А1356 за сприяння у підготовці “Єдиного стрілецького дня”.

Перейти до вмісту