Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Під час сильних снігопадів Полтавщина впорається з розчищенням доріг від снігу”, – Андрій Пісоцькій

“Під час сильних снігопадів Полтавщина впорається з розчищенням доріг від снігу”, – Андрій Пісоцькій

За прогнозами синоптиків – попереду чергові снігопади, з якими, завдяки наявності, у достатній кількості, піщано-соляної суміші та ПММ, Полтавська область впорається, – про це сьогодні, під час селекторної наради з головами РДА щодо утримання доріг місцевого значення у зимовий період, повідомив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

“У всіх районах ситуація контрольована і прогнозована. На сьогодні дороги державного та місцевого значення на Полтавщині знаходяться у проїзному стані. Майже всі райони готові до розчищення снігу та посипання піщано-соляною сумішшю доріг, які з цього року перейшли в підпорядкування Полтавської ОДА”, – наголосив Андрій Пісоцький.

На нараді голови РДА області відзвітувалися про роботу підрядних організацій, які будуть чистити та посипати дороги місцевого та обласного значення у випадку негоди.

Так, в ході наради з’ясувалось, що у Миргородському та Пирятинському районах немає піскорозсипачів, а всі інші райони повністю готові до снігопадів та ожеледі.

“У найближчій час ми виправимо ситуацію з піскорозсипачами”, – додав Андрій Пісоцький.

Перейти до вмісту