Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Патрульна поліція Полтавщини підбила підсумки роботи за 2017 рік

Патрульна поліція Полтавщини підбила підсумки роботи за 2017 рік

Прийнявши присягу 5 березня 2016 року 245 полтавських патрульних склали присягу на вірність українському народу. За час роботи патрульної поліції особовий склад змінював свою чисельність. Уже зовсім скоро лави патрульної поліції Полтави поповняться новими поліцейськими.

Також із 1 січня, у зв’язку зі збільшенням повноважень та функцій Департаменту патрульної поліції, Управління патрульної поліції у місті Полтаві перейменовано на Управління патрульної поліції у Полтавській області.

Відповідний наказ підписав Голова Національної поліції Сергій Князєв.

А зараз хочемо коротко проаналізувати рік, що минув.

За 2017 рік в Полтаві забезпечено своєчасне реагування на 85192 звернення громадян, які надійшли на спецлінію 102 (приблизно 235 подій щодобово), що говорить про високій рівень довіри серед населення.

Середній час прибуття екіпажу на виклик складає 8 хв 50 с.
За минулий рік співробітниками Управління патрульної поліції Полтави було складено 20 674 матеріалів за адміністративні правопорушення, з яких 3996 за порушення громадської безпеки та 18529 постанов за порушення ПДР, що може свідчити про високий рівень превентивної діяльності та своєчасного припинення правопорушень.

Із 1 січня 2017 року інспектори виявили 963 водії, що мали ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
За підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень патрульними поліцейськими було затримано 508 осіб.

Загалом із початку минулого року охоронці порядку зафіксували 1566 ДТП. З них 375 з постраждалими. За цей час травмувались 489 громадян та 37 загинуло.

Упродовж року, охоронці порядку провели заняття у більше ніж 400 навчальних закладах, якими охопили більше близько 11200 дітей. Також інспектори відвідали близько 20-ти батьківських зборів та провели більше 50 акцій та масових заходів. Крім цього, патрульні регулярно проводили екскурсії та бесіди на правову, тематику в Управлінні патрульної поліції Полтави для дітей різних вікових категорій.

Перейти до вмісту