Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Миргородські поліцейські відпрацьовують навички стрільби

Миргородські поліцейські відпрацьовують навички стрільби

У Миргородському відділі поліції перше заняття в навчальному 2018 році для атестованих співробітників провели головний спеціаліст відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення Сергій Грицюк та інспектор з особистої безпеки Тренінгового центру ГУНП Полтавщини Едуард Кас’яненко.

З особовим складом було опрацьовано тактику наближення поліцейських до підозрілих осіб та перевірки документів у водіїв.
Фахівці детально зупинилися на проведенні поверхневого огляду особи, роз’яснили основні помилки та як їх уникнути.
Едуард Кас’яненко наголосив на необхідності безумовного дотримання особистої безпеки під час несення служби.
У приміщенні тиру Миргородського відділу поліції правоохоронці разом з інструкторами виконали вправу, передбачену Курсом стрільб для поліцейських.
– Практичну і методичну допомогу всім територіальним органам поліції Полтавщини фахівці тренінгового центру надаватимуть протягом усього всього навчального року, – розповідає Сергій Грицюк.
По закінченню, кожний поліцейський пройде підсумкову перевірку знань, визначених керівництвом Нацполіції України, при цьому особлива увага приділятиметься не тільки знанню нормативно-правових актів, а й тактичній, бойовій, домедичній і фізичній підготовці правоохоронців.

Перейти до вмісту