Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчужанин став переможцем Всеукраїнського етапу інтернет – олімпіади

Кременчужанин став переможцем Всеукраїнського етапу інтернет – олімпіади

Учень ліцею №4 Антон Івко ( 10-А клас) виборов перемогу на фінальному етапі Всеукраїнського етапу інтернет – олімпіади з географії. Про це повідомляє прес-служба виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Метою XVІІ Всеукраїнських учнівських Інтернет олімпіад із математики, фізики, хімії, біології, географії та економіки було запровадження комп’ютерних інформаційних технологій у шкільній освіті, сприяння широкому залученню обдарованої молоді до інтелектуальних змагань, що проводяться з використанням мережі Інтернет, пошуку та підтримки здібних школярів.

У двох турах І (заочного) етапу XVІІ Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад із математики, фізики, хімії, біології, географії та економіки взяли участь 1840 учнів із 24 областей України та м. Київ.

За рішенням оргкомітету та журі до участі у фінальному етапі були запрошені 161 учень із 18 регіонів України, серед яких Кременчук представляв молодий географ із ліцею №4 Антон Івко. Підготовкою ліцеїста займалася викладач закладу Криштафович Лідія Григорівна. 

Перейти до вмісту