Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Депутати обласної ради взяли участь у майстер-класі з гончарства

Депутати обласної ради взяли участь у майстер-класі з гончарства

На базі Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв в Опішні імені Василя Кричевського», провели виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури. Про це йдеться на сайті Полтавської обласної ради.

У засіданні, яке вів голова комісії Сергій Шевчук, взяли участь депутати обласної ради: Валентина Крутько, Олександр Путря, Людмила Овчаренко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Відповідно до порядку денного, депутати проаналізували та погодили капітальні видатки в галузях освіти та культури по кожному об’єкту на 2018 рік.

У порядку контролю комісія заслухала інформацію начальника відділу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганни Галушки про стан виконання програми «Опікуємося освітою» на 2017-2020 роки. За її словами, понад 2,5 млн. грн. коштів обласного бюджету використано на проведення заходів із підтримки роботи з обдарованими і талановитими дітьми; 3,4 млн. грн. – на придбання двох шкільних автобусів та засобів навчання.

Також профінансували капітальні ремонти та роботи з реконструкції у 6-ти закладах професійно-технічної освіти та в Державній спеціалізованій художній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв в Опішні імені Василя Кричевського» на загальну суму у понад 3,7 млн. грн. Майже 45 тис. грн. використано на забезпечення висвітлення реалізації заходів програми.

Поділилася враженнями від поїздки й заступник начальника управління, начальник відділу охорони культурної спадщини та культурної політики управління культури Полтавської ОДА Валентина Вождаєнко.

Перейти до вмісту