Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Через сильні снігопади, на Полтавщині знеструмлені 14 населених пунктів

Через сильні снігопади, на Полтавщині знеструмлені 14 населених пунктів

Протягом 18 січня, внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, хуртовини, налипання мокрого снігу) сталось знеструмлення 139-ти населених пунктів у Гадяцькому, Гребінківському, Диканському, Зінківському, Козельщинському, Лохвицькому, Лубенському, Миргородському, Оржицькому, Пирятинському, Семенівському, Хорольському, Чорнухинському, Чутівському та Шишацькому районах області. Станом на 6 годину 19 січня залишаються знеструмленими 14 населених пунктів. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг, надання допомоги у буксируванні транспорту та відновлення електропостачання протягом доби залучали: 125 од. техніки та 298 чол., у тому числі від ДСНС: 21 од. техніки та 63 чол. особового складу, від ДП «Полтавський облавтодор»: 44 од. техніки та 56 працівників, від  ПАТ «Полтаваобленерго»: 60 од. техніки та 179 працівників.

Підрозділи ДСНС надали допомогу в буксируванні 44 одиниць техніки (1 автобус, 1 легковий та 42 вантажних автомобіля), в яких перебували 50 людей.

Перейти до вмісту