Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Андрій Пісоцький провів виїзну нараду в ПОКП “Аеропорт-Полтава”

Андрій Пісоцький провів виїзну нараду в ПОКП “Аеропорт-Полтава”

Сьогодні перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький провів виїзну нараду в ПОКП «Аеропорт-Полтава».

Представники багатьох служб, які відповідатимуть за безпеку пасажирських перевезень, обирали собі приміщення для службових цілей.

“Маємо лише кілька місяців на підготовку до відправлення першого серйозного пасажирського рейсу. Тому на нараді вирішили не гаяти час і розробити план-схему розміщення персоналу та обладнання для кожного підрозділу в існуючих приміщеннях аеровокзалу. Визначили першочергові завдання – які ремонти та додаткове оснащення необхідні. Прикордонники, митники, спеціалісти з охорони праці, санітарної, екологічної, пожежної безпеки висловили свої побажання та зауваження.” – написав Андрій Пісоцький

Також чиновник додав, що все можливо реалізувати, адже роботи на об’єкті – вже на етапі планування, а представники всіх служб готові працювати із Полтавською ОДА над відкриттям міжнародного аеропорту.

Нагадаю, що перший рейс «Полтава – Анталія» планується у травні для літака Boeing 737-400. Спочатку аеропорт відправлятиме й прийматиме рейс в тиждень. У червні — двічі на тиждень, і так до жовтня, далі більше.

Перейти до вмісту