Ви тут:
Головне Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

У Шишацькому районі правоохоронці вилучили 5 кг наркотиків, пістолет та револьвер

У Шишацькому районі в місцевого 28-річного чоловіка поліція виявила та вилучила близько 5 кілограм наркотичного зілля, пістолет та револьвер.

Наркотичні засоби були розфасовані у ємності, поліетиленові пакети, сумки, паперові згортки та сірникові коробки за місцем проживання 28-річного жителя району.

Чоловік із жовтня місяця цього року ухилявся від органів досудового розслідування за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених статтями 310 та 309 Кримінального кодексу України (злочини у сфері обігу наркотичних засобів), ігнорував виклики до слідчого і перебував у розшуку.

Під час проведення слідчих заходів поліцейські затримали розшукуваного за місцем проживання. Санкціонованим обшуком домоволодіння, в якому мешкав фігурант, було виявлено значну кількість наркотичних рослих у подрібненому та висушеному стані та незареєстровану зброю – пістолет і револьвер.

Речові докази з місця події вилучені та направлені на відповідні експертизи.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів у великих розмірах в Шишацькому відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від двох до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

28-річному чоловіку судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Перейти до вмісту