Ви тут:
Анонс Спорт Суспільство 

У неділю Василь Ломаченко в Нью-Йорку захищатиме свій чемпіонський пояс

У неділю Василь Ломаченко в Нью-Йорку захищатиме свій чемпіонський пояс

У неділю, 10 грудня український боксер Василь Ломаченко в Нью-Йорку захищатиме свій чемпіонський пояс за версією WBO у другій напівлегкій вазі у поєдинку з колумбійцем Гільєрмо Рігондо. Бій відбудеться в ніч з 9 на 10 грудня. Українські глядачі зможуть подивитися бій прямому ефірі на телеканалі «Інтер» в програмі «Великий бокс», яка починається о 5.00 10 грудня.

Кращий поєдинок десятиліття

У спортивному світі вважають, що цей бій може стати найкращим поєдинком десятиліття. Василь Ломаченко та Гільєрмо Рігондо давно чекали можливості зустрітись на ринзі. Обидва – дворазові олімпійські чемпіони, обидва – найтехнічніші боксери сучасності.

Василий Ломаченко

“Василь Ломаченко вже вписав своє ім’я в історію боксу золотими літерами, – коментує Сергій Долбілов, керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер».– І кожен його поєдинок – це нова сторінка в цій історії. Бій двох дворазових олімпійських чемпіонів – унікальна подія в світі професійного боксу. Такого ніколи не було і ще довго не буде. Дуже сподіваюся на яскраву перемогу Василя!»

І Ломаченко, і Рігондо входять в десятку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Спортивні експерти розійшлися в думці, оцінюючи перспективи бою. Проти Гільєрмо Рігондо грає не тільки талант і техніка Василя, а й вага українця. А також те, що дворазовий чемпіон Олімпійських ігор, дворазовий чемпіон світу і чемпіон Панамериканських ігор серед любителів, Рігондо з кінця 2015 року провів на рингу всього 3 раунду. Проте, кубинець привселюдно заявив, що на 100% готовий до бою з Василем Ломаченко. Гільєрмо планує завершити поєдинок нокаутом. Сам же Василь Ломаченко заявив, що постарається виграти кожен раунд, але, якщо у нього буде можливість завершити поєдинок достроково, він нею скористається.

Гильермо Ригондо

«Інтер» розбудить любителів боксу

Спеціально для поєдинку Ломаченко – Рігондо телеканал «Інтер» запустив послугу «ранкової побудки» до початку програми «Великий бокс».

«Щоб підтримати Василя Ломаченка і подивитися його поєдинок з Гільєрмо Рігондо в прямому ефірі разом з сотнями тисяч уболівальників у всьому світі, телеглядачам в Україні доведеться встати о 5:00. Не всі можуть прокинутися так рано під звичний сигнал будильника, але багато людей навіть серед ночі відповідають на дзвінки мобільного телефону. Саме для таких глядачів телеканал «Інтер» вперше в Україні запустив послугу «Вставай, бокс починається!». О 5:00 на номер абонента, який замовив послугу, надійде дзвінок-нагадування про те, що на «Інтері» починається програма «Великий бокс»», – йдеться в повідомленні телеканалу.

Якщо будильник не допомагає

Як прокидаються люди вранці, досліджували американські соціологи. Близько 30% жителів США заводять два або навіть три будильники, щоб прокинутися вчасно. Але щоб напевне не проспати, 27% американців вдаються до хитрощів і заводять будильник на різний час.

 

Перейти до вмісту