Ви тут:
Відео Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці розпочалися дводенні навчально-методичні збори з питань реагування на надзвичайні ситуації (ВІДЕО)

У Кременчуці розпочалися дводенні навчально-методичні збори з питань реагування на надзвичайні ситуації (ВІДЕО)

Сьогодні у місті Кременчук розпочалися дводенні навчально-методичні збори із заступниками начальників територіальних органів та формувань центрального підпорядкування ДСНС з реагування на надзвичайні ситуації. Участь у заході взяли директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук та начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб.

Під час зборів, учасники ознайомляться з останніми змінами у законодавстві з питань реагування на надзвичайні ситуації, також проаналізують  стан готовності до виконання завдань за призначенням підпорядкованих підрозділів територіальних органів управління та формувань центрального підпорядкування ДСНС, розглянуть основні вимоги щодо організації планування заходів реагування на надзвичайні ситуації, організації професійної та службової підготовки в органах і підрозділах Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту. Крім того, присутні обміняються досвідом у сфері організації реагування на надзвичайні ситуації та визначать рівень фахової підготовки.

Директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук зазначив, що дані збори проводяться двічі на рік.

«Сьогоднішній захід є дуже важливим для професійного зростання. Присутні мають змогу обмінятися досвідом, поспілкуватися з колегами», – наголосив Володимир Демчук.

Під час теоретичної частини зборів учасники обговорять найрезонансні надзвичайні ситуації, які відбулися в областях з початку року, зокрема масштабні пожежі, розглянуть здобутки та проблемні питання за основними напрямки службової діяльності.

Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб привітав присутніх з початком зборів та побажав учасникам отримати для себе якомога більше корисної та важливої інформації.

«Від вашої майстерності та фаховості залежить наскільки оперативно та кваліфіковано буде ліквідована надзвичайна ситуація та надана допомога постраждалим. Бажаю вам плідної роботи та нових здобутків на професійній стезі» – зауважив Володимир Салогуб.

У другій, практичній частині зборів, яка відбудеться 14 грудня, учасники візьмуть участь у тактико-спеціальних навчаннях на території нафтопереробного та автомобільного заводів.

Перейти до вмісту