Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Співробітники фіскальної служби Полтавщини ліквідували канал продажу через Інтернет мережу фальсифікованого алкоголю

Співробітники фіскальної служби Полтавщини ліквідували канал продажу через Інтернет мережу фальсифікованого алкоголю

Працівниками оперативного управління ДФС спільно з слідчими управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та співробітниками прокуратури Полтавської області викрили групу із  2 осіб, які займалися виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв.

В ході слідчо–оперативних заходів, в рамках операції “Акциз-2017” оперативниками встановлено, що «бутлегери» налагодили свою мережу не тільки в м. Лубнах та Лубенського району, а й збували незаконно виготовленні алкогольні напої населенню через мережу Інтернет.

Так на підставі ухвал суду працівниками прокуратури Полтавської області, слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області проведено ряд обшуків встановлених місць незаконного зберігання, транспортування і реалізації алкогольних напоїв.

В ході проведення обшуків виявлено та вилучено з незаконного обігу майже 800 літрів лікеро-горілчаних напої в тетра-пакетах об’ємом по 10л, розміщені у картонні коробки, в скляних пляшках об’ємом по 0,5 л, в пластиковій тарі різних об’ємів та прозору рідину з характерним запахом спирту, а також обладнання, яке використовувалося для незаконного виготовлення фальсифікованої горілчаної продукції орієнтовною вартістю.

Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 203,6 тис.грн з яких підакцизних товарів 173,6 тис. гривень.

На даний час проводяться подальші слідчі дії.

Перейти до вмісту