Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Пирятинці привітали військовослужбовців та волонтерів

Пирятинці привітали військовослужбовців та волонтерів

Учора у великому залі адмінбудинку відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України.

Найщиріші вітання лунали на адресу захисників України та небайдужих людей, які допомагають іншим.

Секретар міської ради Тетяна Чайка подякувала військовослужбовцям за їхню мужність, відвагу та героїзм, а також волонтерам – людям великої душі. Звернулася до шкільної молоді зі сподіваннями, що у майбутньому частина з них обере одну із найпочесніших професій – захисника Батьківщини.

Військовослужбовці та волонтери Пирятинщини були нагороджені грамотами міської та районної рад, а також райдержадміністрації. Районний військовий комісар Олександр Грицун вручив державні нагороди “За участь в антитерористичній операції“ Олександрові Войтенко та Василю Кабушці, а також рідним загиблих Віталія Білька, Бориса Козака, Андрія Конопльова, Івана Олійника і Олександра Шляхтича, які були відзначені посмертно. Все це супроводжувалося аплодисментами і стоячи.

Найщиріші вітання лунали голови ради ветеранів Богдана Дубецького, волонтерів Світлани Німець та Валентини Димової. Піснями і танцями присутніх розважали учасники художньої самодіяльності та волонтерські загони навчальних закладів.

Перейти до вмісту