Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавська область отримала бюджет на 2018 рік

Полтавська область отримала бюджет на 2018 рік

Сьогодні, під час другого пленарного засідання вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, депутати прийняли бюджет області на наступний рік.

За проект бюджету проголосували 71 депутат.

Як зазначив Олександр Біленький, бюджет Полтавщини наступного року зросте майже на 3 млрд грн, і становитиме 10 млрд 340 млн грн.

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко на своїй сторінці у соцмережі написав:

– Вітаю Полтавщину з прийняттям обласного бюджету! Зустрічі з депутатським корпусом пройшли не дарма. Ми ретельно підготувалися, обговорили всі деталі та намагалися почути кожного депутата та потреби громади. Тож за бюджет проголосували злагоджено та без конфліктів. Вітаю громаду! На 2018 рік бюджет області збільшили, він становить близько 10,4 мільярда гривень. Наступного року плануємо підсилити всі нині діючі обласні програми. На медицину наступного року буде направлено понад мільярд гривень, так само й на освіту. Звісно, важливе і капітальне будівництво — близько 450 млн грн. На будівництво та реконструкцію соціальних установ передбачено майже 215 мільйонів гривень. Планів чимало, тож всім успіхів!

Трибуну заблокували активісти, тож як повідомив Олександр Біленький, після консультації з керівниками депутатських фракцій, у роботі другого пленарного засідання оголосили перерву. Про дату проведення наступного — оголосять пізніше.

Читайте також: бюджет Полтавщини зросте майже на 3 млрд грн, – Олександр Біленький про бюджетну сесію Полтавської облради (ФОТО, ВІДЕО)

Перейти до вмісту