Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Нове відділення ПриватБанку “Галактика” відкрилось у Кременчуці

Нове відділення ПриватБанку “Галактика” відкрилось у Кременчуці

На центральній вулиці Кременчука відкрилось нове відділення ПриватБанку “Галактика” (вул.Соборна, 40/2).

 Режим роботи відділення:

 понеділок – п’ятниця – з 8:30 – до 17:30

 без перерви

 субота, неділя – вихідний

ПриватБанк продовжує відкриття банківських відділень, які працюють не тільки у нових зручних приміщеннях, а й у новому форматі підвищеного комфорту для клієнтів. Відкрита архітектура без кабінетної системи, обслуговування  клієнтів за допомогою мобільних планшетів, замість звичайних комп’ютерів. Такий підхід суттєво економить час і виключає утворення черг.

«Це не тільки зручна відкрита архітектура приміщень, це зовсім новий для України відкритий формат обслуговування, коли з клієнтом зможе працювати кожен вільний співробітник відділення, а будь-яку послугу можна буде отримати за кілька хвилин. Клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям, – говорить Ксенія Куценко, керівник відділення. – Простота та наочність в проведенні операцій дозволить клієнтам навчитися самостійно проводити платежі через Інтернет або термінали самообслуговування. До речі, у приміщенні відділення встановлені банкомат та термінал самообслуговування”.

 За допомогою iPad співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги – від випуску кредитної карти та відкриття депозитного вкладу до оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт. Окрім того, в будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити і налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.

ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Цікаві розробки банку можна скачати на сайті банку.

Також на відділенні можуть отримати всі види банківських послуг юридичні особи та приватні підприємці. Завдяки сучасним технологіям консультації та обслуговування корпоративних клієнтів та підприємців здійснюється в режимі 24/7/365. Для зручностей юридичних осіб тут також облаштоване спеціальне місце для самостійної роботи на відділенні.

 Сьогодні у Кременчуці працює 25 відділень ПриватБанку, 136 терміналів самообслуговування та 78 банкоматів.

Перейти до вмісту