Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині діти намалюють місцеве самоврядування

На Полтавщині діти намалюють місцеве самоврядування

У Полтавській області за ініціативи голови облради, голови Асоціації органів місцевого самоврядування Олександра Біленького проходить конкурс дитячого малюнку “Самоврядування очима дітей”. Участь у творчому змаганні беруть учні навчальних закладів та позашкільних будинків творчості з усіх районів Полтавщини. Конкурс приурочили Дню місцевого самоврядування, а демонструватимуть та оцінюватимуть роботи під час Міжрегіонального Форму «Взаємодія громад: можливості, виклики, технології», який відбудеться в Полтаві 12 грудня.

Діти — це завжди нові ідеї і нове бачення. Переконаний, керівникам самоврядних громад буде цікаво подивитися на свою роботу у незаангажованому дитячому викладі. І, цілком можливо, взяти якісь креативні ідеї для реалізації в роботі. Дитячими вустами, як відомо, говорить істина. І якщо ми хочемо будувати успішне самоврядування — ми повинні будувати його навколо людей та їхніх ідей, бачення, прагнень,” – розповідає ініціатор конкурсу, голова обласної ради та обласної Асоціації органів самоврядування Олександр Біленький.

Роботи юних художників експонуватимуться під час проведення Форуму «Взаємодія громад: можливості, виклики, технології», а його учасники і будуть “прискіпливими” членами журі. В кожній віковій номінації (усього їх три) буде обрано рейтинговим голосуванням по три переможці, кожен із яких одержить пам’ятний подарунок.

Думаю, гостям Форуму сподобається місія журі. Адже поряд із серйозними речами, які плануємо обговорити із колегами на Форумі, повинні бути і креативні моменти. Це якраз один із них”, – вважає Олександр Біленький.

Міжрегіональний Форум відбудеться в приміщенні Полтавського юридичного інституту 12 грудня, і розпочнеться о 10-й годині. Виставка дитячого малюнку “Самоврядування очима дітей” експонуватиметься протягом усього дня.

Перейти до вмісту