Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Пригоди Суспільство 

На Чутівщині вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом: є загиблий і травмований

25 грудня о 5:20 поблизу Новофедорівки Чутівського району на автошляху Київ-Харків-Довжанський мікроавтобус “Mercedes Benz Sprinter” зіткнувся з вантажівкою “MAN”.

Після зіткнення мікроавтобус з’їхав у кювет, а вантажний автомобіль частково з’їхав на узбіччя й перекрив смугу дороги у напрямку Харкова.

За кермом “Mercedes” перебував 41-річний житель Сумщини. Його разом з пасажиркою – 41-річною жителькою Харківщини – госпіталізували з тілесними ушкодженнями до районної лікарні, де пізніше водій помер.

Як повідомила прес-служба ГУ НП у Полтавській області, на цій ділянці дороги немає заторів, наслідки аварії ліквідовують. На місці події працюють слідчі, рух транспорту регулюють патрульні Чутівського відділення.

Вирішується питання про внесення відомостей про дорожньо-транспортну пригоду до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Перейти до вмісту