Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Голова обласної ради Олександр Біленький здійснив робочу поїздку до Кобеляцького району

Голова обласної ради Олександр Біленький здійснив робочу поїздку до Кобеляцького району

Днями голова обласної ради Олександр Біленький, у рамках робочої поїздки до Кобеляцького району, відвідав Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат, який відноситься до спільної власності територіальних громад області. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

З матеріально-технічною базою закладу, організацією харчування та дозвілля підопічних голову обласної ради ознайомив директор установи Анатолій Шкарбан. Як зазначив Олександр Біленький, у наступному фінансовому році обласна рада сприятиме поліпшенню матеріальної бази обласних закладів системи соціального захисту населення.

У ході робочої поїзди, голова обласної ради Олександр Біленький разом із головою постійної комісії обласної ради, депутатом обласної ради, обраним від Кобеляцього виборчого округу, Геннадієм Коваленком, головою районної ради Володимиром Кішінським, головою райдержадміністрації Тамілою Шевченко та головою Канавської сільської ради Сергієм Гнатенком відкрили спортивний майданчик зі штучним  покриттям у селі Канави. Об’єкт збудовано на території Канавської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів за рахунок спільного фінансування з обласного та місцевого бюджетів, залучення спонсорських коштів.

Цього дня, також відкрили новозбудований спортивний майданчик зі штучним покриттям розташований  при опорному навчальному закладі «Бутенківська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Ю.П. Дольд-Михайлика» Кобеляцького району.

Штучне покриття для спортивних майданчиків придбали за кошти обласного бюджету, відповідно до прийнятої обласною радою  обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2020 роки. Їх загальна вартість склала понад 1 млн грн.

фото: Facebook сторінка Олександра Біленького

Перейти до вмісту