Ви тут:
Суспільство Україна 

“Для ефективної самореалізації у сучасному світі молоді необхідно мати певний арсенал навичок”, – Ігор Жданов

“Для ефективної самореалізації у сучасному світі молоді необхідно мати певний арсенал навичок”, – Ігор Жданов

Створення сприятливих умов для працевлаштування молоді є одним із головних пріоритетів державної молодіжної політики.

На цьому наголосив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов на Національній конференції “CareerTalks: навички для успіху” 15 грудня, пише Урядовий портал.

За словами Міністра, зокрема для сприяння у плідному пошуку роботи молодими людьми,   реалізується український Пакт заради молоді – 2020. Проект ініційований Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Партнером Пакту є Фонд народонаселення ООН в Україні.

“Для ефективної самореалізації необхідно бути підготовленими для вступу до ринку праці. У сучасному динамічному світі певний арсенал навичок допоможе знайти гідну роботу та відповідну оплату, побудувати кар’єру. На мою думку, важливими є відповідальність, професіоналізм, здатність до постійного навчання та прогресу тощо”, – зазначив Ігор Жданов.

Міністр наголосив на важливості володіння іноземними мовами.

Ігор Жданов розповів і про власний життєвий шлях: прагнення займатися політикою, навчання та пошук роботи, волонтерську діяльність.

Організаторами Національної конференції “CareerTalks: навички для успіху” виступили Центр “Розвиток КСВ” і Міністерство молоді та спорту України за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН в Україні.

Захід об’єднав бізнес-лідерів, топ-менеджерів та 150 активних молодих людей із різних регіонів України.

Конференція стала підсумковою після шести форумів “Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці”, що пройшли у містах Кременчуці, Одесі, Дніпрі, Харкові, Луцьку та Запоріжжі.

Перейти до вмісту