Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

ЗСУ зайняли два селища на Донеччині – штаб АТО

Збройні сили України взяли під контроль селища Травневе і Гладосове під окупованою Горлівкою, які раніше були у “сірій зоні”

Про це підтвердили в прес-центрі АТО.

Так, 24 листопада групи цивільно-військового співробітництва відвідали населені пункти Травневе і Гладосово для допомоги цивільним та оцінки поточної ситуації.

“Роздали місцевим мешканцям продуктові набори першої необхідності що складалися з круп та м’ясних і рибних консервів. До речі, гуманітарний вантаж офіцери групи ЦВС “Бахмут” сформували із продуктів харчування отриманих на військових складах для власних потреб”, – йдеться у повідомленні.

У штабі зазначають, що місцеві мешканці  радіють приходу українських військових.

“Під час спілкування з місцевими військові з’ясували проблемні питання, які потребують нагального вирішення (дитяче харчування, памперси та відновлення електропостачання) та провели відповідну роз’яснювальну роботу серед мешканців селищ щодо поточної ситуації”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що паралельно група надала допомогу військовим підрозділам у вигляді матеріалів (поліетиленові мішки, маскувальні сітки) для обладнання оновлених передових позицій.

Перейти до вмісту