Ви тут:
Освіта Суспільство 

В Україні з’явився освітній проект “ЯвКурсі”

В Україні з’явився освітній проект “ЯвКурсі”

ЯвКурсі – новий український освітній проект, який допомагає учням готуватися до ЗНО.

Навчання відбувається по технології «blended learning» (змішане онлайн та офлайн навчання) із залученням сучасних технологій (вебінари, тести). Учні можуть отримувати нові знання, використовуючи комп’ютер, планшет, мобільний телефон, а також – навчатися в класі.

Проект самостійно відбирає та готує викладачів. Відбір відбувається в кілька етапів і є доволі серйозним. Статистика показує, що в середньому із 200 поданих заявок усі етапи відбору та навчання проходять 10 вчителів. Це люди, що мають ґрунтовні знання та найкращу підготовку. І, до речі, вони самі успішно склали ЗНО.

Курси розробляє команда експертів в ЗНО, які мають багаторічний досвід підготовки до вступу та розуміються в особливостях та нововведеннях в незалежному оцінюванні. Серед них є викладачі, що пройшли підготовку по ефективним технологіям навчання в американських ВНЗ за програмами Державного Департаменту США і компанії Google та заслужені вчителі України.

Для учнів розроблена онлайн-платформа з особистим кабінетом, в якій проходить повний цикл навчання. Ті, хто зареєструвався, отримують навчальні матеріали в різних форматах (відео, тестові завдання), а також здають тести і отримують домашні завдання. За підтримки експертів, які спостерігають за роботою вчителів та динамікою в групах, викладачі контролюють успішність та індивідуально підходять до кожного учня, а батьки можуть переглянути статистику і оцінити прогрес дитини.

Наразі доступно 4 предмета: українська мова та література, англійська мова, математика та історія. Курс “Школа+ЗНО” безкоштовний.

Щоб записатися на курси, достатньо зайти на сайт yavkursi.com та ввести свої дані.

Перейти до вмісту